Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pga en tidning....


Jag hamnade här

Tänk hur det kan gå
att jag just den dagen
inspiration skulle få
Att ica-kuriren läsa
i solstol med solbrillor
på näsa
En artikel fångade min blick
läste och fick en kick
Poeter.se fick jag se
tänkte -jag vill också vara me!
Sen dess har jag skrivit som en tok
många tror väl inte jag är klok
Det ligger ordslingor på papper hemma här
dyker upp i huvudet och skriver ner de där
En härlig värld av kreativitet så stor
om öden ,sanna och vad man tror
Möten som berör har varit många
flera poeter har mitt hjärta lyckats fånga.
Delar ,känner och ser
hur orden berör och ler.
Får energi och lycka
att läsa och tycka.
Allt skapande tar kraft
men under tiden jag roligt haft.
Så vem kunde ana att den där soliga
somriga dan
skulle ge mig sån lycka- jag nu blivit van.
Försökt minska och skriva det tar ju sån tid
men jag lyckas aldrig -det är datorn jag vill sitta vid!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-18 13:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, så är det
och känns även för mig
2011-08-19

  Fredrik P. VIP
gott rimmat manifest!
2011-08-18

  Yheela
Visst är det så, jag har varit medlem sen 2008 (tror jag) och stället peppar mig att skriva mer, varje dag. ^_^
2011-08-18

  Ninananonia VIP
:) Fina tankar...
Gillar... mycket..
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP