Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var 10 år


I köket lärde jag mig dansa

I
köket
den
sommaren
lärde
du
mig
dansa
vals.
Vi
svävade
i
svävandet
Stolt
lycklig
pappa.
Glad
skrattig
dotter.
Pelargon
och
blåklint
bugade
Vi
sjöng
för
full
hals
Mamma
klappade
takten
Trasmattor
flög
Hjärtat
sjöng
av
glädje
och
sommar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-18 14:24



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Helt fantastisk bild!
Den är så målande och
vacker.
2012-02-09

  Minkki VIP
skön nostalgi - tack, det finns alltid plats för sådant!
2011-08-21

  anits VIP
Så underbart det måste ha varit
2011-08-19

  Järnkatten
Ja, köket är en plats för värme av många skäl :)....
2011-08-18

  Fredrik P. VIP
köksdansen är en bra
inlärningsplats för både
små och stora...
2011-08-18

  Gigi
Fin känsla!
2011-08-18

    papillon
"Gud, å banalt" - och så alldeles, alldeles underbart! Man blir varm långt ner i tårna. Stora applåden!
2011-08-18

  queenia
... finns den tiden kvar?

Underbart vacker tavla ur en tid som verkar svunnen för alltid!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP