Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du en skyddsängel?

Har du en
skyddsängel?
är din fråga.
Ärligt talat
vet jag inte.
Många besvikelser
i livet
lite
kantstött
ibland
men kanske de
har mildrats av
vinge-sus.
Många lysande
underbara
också
som kanske
förstärkts
av
någonting.
Vet inte.
Vem vet?
Ingen jag pratar med
som du.
Känner du aldrig
någon nära ?
Vet inte
Men
kanske
ibland
när jag
är riktigt
glad
och lycklig
känner jag ibland
en varm vind
som nuddar min kind.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-18 15:56



Bookmark and Share


  Feminaz
Så fin!
2011-08-21

  anits VIP
Finstämt och vackert
2011-08-19

  Järnkatten
Just nu hoppas jag verkligen jag har det...
fint skriftat min vän :)...
2011-08-19

  M-Lyn
Livets kantstötthet Hålld av vinge Jättevackert !!!
2011-08-19

    ej medlem längre
Fint !
2011-08-18

  Teresia Ridell
Så finstämt o vackert så jag blir både glad o förundrad. Rymmer liksom frågor, som en känsla av tacksamhet.. Applåder !
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP