Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sa bara "klick"


Min första dikt



Femton år

Sitter på skolbänken

Längst ner i salen

Följer med lektionen...Så där


Penna o papper

Så helt plötsligt

kommer det:



Någon leder min hand



"Ett skri skär mörkret

dör bort hastigt, skrämmande

men lever ändå kvar

i det undermedvetna."





Min skrivar glädje föddes i den stunden.

Minns som det var i går.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-18 17:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart med ett sådant vackert minne
2011-08-19

    ej medlem längre
Minns också min första dikt, var 12 år, den kom på första sidan i skoltidningen.
2011-08-18

  kirsti ylinikka VIP
Minns mitt första "verk": Jag var åtta år o sedan dess ständigt fast. "En del skriver, andra andas" sa klok väninna en gång.
2011-08-18

  Knickedick
Kommer ihåg mina första dikter. Jag var 9e. Min fröken fick syn på dem och skickade dem till trollhättetidningen. Ska leta fram urklippet som min mamma har.

Grattis till utvald text förresten
2011-08-18

  Maj-Lis VIP
Ett fint minne
Gratulerar dej ...till utvalda texter
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP