Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man bara


Livets vagga




Mitt inre är som ett stormande hav

av ord som vill bli meningar.

Som vill flyta ut på arket

likt en vårflod

lekfullt

brusande och berusande.




Kärleken och fantasin

kastar sig utför fallet

bromsas upp när forsen

planar ut

vilar lugnt i sitt flöde

tills det når föreningen

med det stora

det mäktiga havet.







Havet... livets vagga.









Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-18 20:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-08-21

  anits VIP
Så vackert skrivet
2011-08-19

    Silverstjärna
Mycket bra skrivet!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP