Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när vi ibland bara stressar framåt


Tappat...

Ett ord som ger mening
ett öga som ser
ett hjärta som lyster
en mun som ler
Viktigt i livet här
värma kär och
okänd själ
Det är ibland lätt
glömma
i vardaglig jakt
att inget betyder
varken
pengar eller makt
Om vi inte kan lyssna
om vi inte kan se
Den nära och okända
som vandrar breve




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 21:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-08-19

  Kungsfågeln
Så sant... älskar sista stycket
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP