Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbligt glad

Glada
lyckliga
skimrande
bubbliga
såpbubblor
virvlar
runt
i
mitt
inre
varje
gång
jag
tänker

dig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-18 21:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2011-08-19

  Fru Intighet
Åh, känner igen mig så väl!
Fick gåshud till och med.

Bokmärker!
2011-08-19

  La Magnólia VIP
En text som skapar lycka! Härlig läsning!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP