Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant

I en tant finns en liten
prinsessan gömd
som ibland vill bli hittad
och uppvaktad
av en prins och rida iväg
mot solnedgången.
Andra dagar trivs tanten
med att
bestämma själv och
slippa kompromissa.
Och om jag nu vill ha
en prins får jag väl
hitta honom själv
på nån hylla bland
begagnade grejer.
Inte sitta i mitt slott och
vänta...
likt Törnrosa i 100 år!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-19 13:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa men vad gullig, är ju också en tant. Bra!
2011-09-20

  Yheela
Ja, ut och hämta hem honom! ^_^
2011-08-20

  R_M Grundström-Linder
Gulligt! Säkert kommer prinsen snart :)) Har du tid att fika till veckan?
2011-08-19

    ej medlem längre
ett bra perspektiv som du framför…
2011-08-19

  Fru Intighet
Fint!
Denna text fick mig le, en aning.
2011-08-19

  mare VIP
Kul dikt ;)
2011-08-19

  flickan i spann
Men önskan är att bli hittad, accepterad av den rätta..
2011-08-19

  Nattsuddan
Hihi, den här var ju då för söt.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP