Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

En väns
ögon
ser
någonting
vackert
glänsande
i dig
som
skimrar
tillbaka.
Varma
leenden
och
hjärtan
som
mår
bra
av
varandra.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-19 14:13



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Helt underbart! Det är precis så det är och hjärtat fylls av lycka!
2011-08-27

  ULJO
En vacker hyllning till en vän
2011-08-20

  anits VIP
Så fint skrivet
2011-08-19

    ej medlem längre
så fint..gillar..
2011-08-19

  Quasimodo
Precis så och mitt i prick och våra hjärtan blir stora som en fullmåne!
2011-08-19

  Fru Intighet
Så fint och så sant!
2011-08-19

  TT
...underbar liten text som gör gott att läsa!!!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP