Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: En blåögd kattunge värmde oss med sin kärlek på en restaurang i Baku augusti 2009




Inre ljusterapi

Koppla dig själv till himmelens ljus
Känn: det bli varmt i ditt hjärtas hus.

Glädje och kärlek fyller ditt bröst
En mjukare ton kommer in i din röst.

Du älskar och älskas innerligt väl
Inte behövs det för kärlek nåt skäl.

Befrielsens tår rullar ned för din kind
Du inser att hittills du varit blind.

Leende går du så ut i livet
Det är ett vitt ark, icke skrivet.

Du stöttar och värmer, hjälper och helar
Glädje och sorg du med varmt hjärta delar

Oron som gnagde nu ej längre mol
Den har lösts upp av din inre sol.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 477 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-08-19 15:26



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Strålande vackert! Ett innehåll för alla att ta till sig.
2011-08-22

  Bibbi VIP
Skön alltigenom.
2011-08-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och fin poesi. =)
2011-08-21

  anits VIP
Mycket vackert
2011-08-19

  walborg
Så klokt och så trivsamt presenterat.
2011-08-19

  Ninananonia VIP
Just så.... :) Vackert och sant :)
2011-08-19

    ej medlem längre
En stråle av himmelens ljus når mitt hjärtas inre . . .
2011-08-19

  Junitvillingen
Så ljuvt poetat - och fint flyt från början till slut. En text som förmedlar lugn & värme, tack för läsningen av den!!
2011-08-19

  Teresia Ridell
Vackert !
Hur kopplar man sig till himlens ljus ? (om man liksom jag tappat bort kontakten ?)
2011-08-19

    ej medlem längre
Underbart skrivet!

"Befrielsens tår rullar ned för din kind
Du inser att hittills du varit blind."

Bokmärker!
2011-08-19

  Johan Bergstjärna VIP
Underbar dikt, inspirerande och stärkande!
2011-08-19

  Minkki VIP
om ögonen är själens spegel, är nog rösten hjärtats. Kanske därför talar den lilla raden "En mjukare ton kommer in i din röst" så starkt i din text.
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är världens ljus.
Han och ingen annan.

Man får se upp så att ljuset man menar sig bära på inte är mörker.
Som i boken "The beautiful side of evil".
2011-08-19

  Maj-Lis VIP
Vackert och tänkvärt
2011-08-19

    Birgersdotter VIP
Så vackert du skriver
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)