Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tacksamhet är stor

Du väger Gud för mig
min tacksamhet är stor

jag vågade inget säga
rädd att ha misstagit mig
att bubblan skulle spricka

men du leder mig till
platsen där jag kan se

tidlösheten, tyngdlösheten

jag visste ändå detta någonstans
men du bekräftar det jag tänkt

Du mäter Gud för mig
och tiden som inte finns




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-20 11:58



Bookmark and Share


  walborg
Underbar text Ingela. Tack.
2011-08-20

  Börje Larsson
Fin, en mycket fin dikt, andaktsfull....
2011-08-20

    ej medlem längre
platsen där jag kan se

tidlösheten, tyngdlösheten

mot mystikens nejder . . .
2011-08-20

  Catharina Edin VIP
så vackert, att frambära sin tacksamhet, det gör man för sällan tror jag. Du skriver så ärligt.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP