Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Söker ett filter, ett nyckelhål att titta ut från
Allt jag ser är en tät dimma, med en liten strimma hopp
Hopp om kärlek, mod
Hopp om livet
Det finaste i mitt liv har lämnat mig
Mil härifrån lever hon sitt liv
Här, lever jag mitt
Minns dagar av tro, av tvivel, av kärlek
Minns låtar, minns hotellrum, minns skratt, minns dig.
Nu så långt borta, som en sång som tonar av, men aldrig tystnar




Fri vers av NLisa
Läst 322 gånger
Publicerad 2011-08-20 01:00



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skriftat.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa