Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste gåvan

Den vackraste
gåvan
kan inte köpas
för pengar.
Ändå
äger jag den !
Den obetalbara
den underbara
den gnistrande
den viktigaste.
Mina barns
kärlek
Som jag ser
i deras ögon
och leenden!
Som är vunnen
av ömsesidig
respekt
värme
glädje
humor
lycka
Kärlek




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-20 10:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det är vackert... kärleken är den största gåvan...
2011-08-21

    ej medlem längre
en underbar gåva!
2011-08-20

  Maj-Lis VIP
En underbar gåva
2011-08-20

  anits VIP
Det är en underbar gåva och den
är din
2011-08-20

  Alva Johnsson VIP
Den gåvan är BARA Din.
2011-08-20

  Anira
Livets gåvor....vackert♥
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP