Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tråd

Som spindelväv skör
är varje människas liv
och lika dödligt




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-01-06 02:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här godingen fick jag se när jag kom in på din sida...en sån tur....den hade jag inte viljat missa...
2006-01-07

  Myself
fin.visst är livet skört,vårda det ömt och varsamt.
2006-01-06

  Daniel_78 VIP
mmm gillar, gillar
skör som väven
och lika farlig att fastna i då kanske...
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S