Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton

Blinda
utan
noter
skapar
två
främlingar
underbar
melodi
Ton
smeker
ton
Tvärflöjt
spelar

känslosträng
Skimrande
symfoni
förvåning
Lycka
Samklang





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 00:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-08-22

  Anira
Vacker♥
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Så vacker ton... :)
2011-08-21

    hejmartina
skitbra!
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP