Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppspärla

Regndroppspärlor
famnar varandra
genom smekande
vindpiruetter.
Rosendoften
andas i
älvans hår.
Virvlar dansande
i morgonvått
daggströsslat
sömnigt
gräs.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-21 07:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
riktigt skön och väldoftande text med fina formuleringar
2012-02-02

  Sanna i badet VIP
gillar ordet "daggströsslat" :)

fin
2012-01-28

  Anya VIP
Jaa men denna var vacker, ser det fina regnet.....som ett sommarregn ser jag din text!
2011-09-20

  La Magnólia VIP
En underbar målning att njuta av ... Du lockar fram ljuvliga bilder för själen ...
2011-08-21

  Anira
daggströsslat sömnigt gräs.....vackra ord till morgonstunden

lämnar vackra tankar hos mej...bilder som ger ett leende till mina läppar....

Avnjuter dessa ord ännu några gånger till kaffetåren....

Tack ♥
2011-08-21

  Kungsfågeln
Åh så härlig morgonpoesi!
2011-08-21

    ej medlem längre
Härligt med älvor !
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP