Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i 180

Du lever i turbo fart
alltid vaken smart.
Missar så mycket rart
dra ner på farten snart.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-21 08:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sänk din fart omedelbart
Räcker att leva i nitti
så kanske du lever imorgon bitti !
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP