Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollat möte

Det
vackra
förtrollande
mötet
Länge
längtat
genom
djupsnö
väntat
Timmar
sekunder
alldeles
nu
genomskinligt
osynligt
för
annat
än
våra
ögons
skimmer

starkt
närvarande
lockande
att
allt
annat
bleknar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-21 09:59



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så vackert och skört .. njutbart att läsa ...
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP