Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyll mig

fyll mig till bredden
av vad än du önskar
i mig finns inga gränser
ingen norm
bara rymd
jag är medgången - fördärvet
klippan och vinden
en burk för alla dina sorger
och din tro
vilket du vill
så varför går du din väg?




Fri vers av Malutan
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-21 10:03



Bookmark and Share


  Börje Larsson
full av känslor, bra!
2011-08-21

  träsnidaren
Wow! Här hittade jag poesi som heter duga.

Hur bra som helst.

Vilken känsla i språket.

"en burk för alla dina sorger
och din tro"

Känns i ryggraden! Kanon.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Malutan