Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hacka och smeta ut

du skär i mig förintar mina livlinor tills inget finns kvar bara tankar
ett ögonblick - en rak rygg blir parodi
på all den gångna tid
på alla kloka ord
och jag smakar gruset
igen
lämna mig här
belägrad av blåsten
och de röda blödande löven häromkring
under de sörjande träden ska jag vandra
- så stilla drömmande levs livet i min trädgård
i väntan på ljus




Fri vers av Malutan
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 10:09



Bookmark and Share


  Börje Larsson
starkt, känsligt, bittert och bra.......
2011-08-21

  träsnidaren
Känslosamt och mycket bra!
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Malutan