Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med en gam så varsamt införd i min halspulsåder

Jag vet nu
på samma sätt som många vet
för mycket
och just nu
inte som vanligt
-inte alls
gör det ont
jag vill dansa
skrika falla
inte som vanligt
-inte alls
ska jag skrika
gapa slå störta
allt detta
inte som vanligt
-inte alls
som många andra
ska jag gå
stilla – dröjande
sörjande
och evigt väntande
med en gam
så varsamt införd
i min halspulsåder
inte som vanligt
-inte alls
tränger den minsta hjärtslag
kväver varje andetag
och så ihärdig den är
får den mig inte att önska
inte det minsta

att det var du




Fri vers av Malutan
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-25 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malutan