Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du gick....

När du gick
lämnade du
skoningslöst
din radio på
högsta volym.
Smärtsamma
toner
ekade i mina
öron
Vet inte när
batteriet
tog slut
Nu hör jag inget
längre
Anar bara
en dov
efterklang




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-21 14:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Gör ont att läsa
2011-08-22

  Vingaravglas
Man hör hur det ekar farväl..
2011-08-22

  Yheela
Aj, smärtsamt.
2011-08-21

  wildrose
Aj, saknaden känns igen.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP