Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlar på de vackra stunderna i livet


Formade av tusentals vågskvalp


Vita och släta

formade av tusentals vågskvalp

mjuka som sammet

ligger de i min kupade hand.



Och det är DU som lagt dit dem



i form av


Dina ord

Din omtanke

Dina blickar

Dina händer

Din kärlek









Tack Du Moder natur som gav mej rymliga händer




















Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 21:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra berörande rader
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP