Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stryka varandras tårar.


Mina tårar är som daggen.




Mina tårar är som daggen

en tidig höstmorgon.




Din hand som solen

som får dem att upplösas




och mina ögon som bladen

tvättade från all solk.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-22 11:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert skriven
2011-08-28

  Maj-Lis VIP
Vackert om tårar
2011-08-23

  anits VIP
Undebara ord
2011-08-22

    ej medlem längre
. . . med möjlighet att se klarare
Tack för dessa sköna ord!
2011-08-22

  Bibbi VIP
Helt underbara ord.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP