Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats kretsar (senryu)

askgrå är längtan


där känslorna brunnit ut


håller jag mig kvar




Bunden vers (Haiku) av SoSk
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk