Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser längtan

Mina läppar
kysser
längtan
i skjortans
kvarglömda doft




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-22 15:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint om längtan
2011-08-22

  Linda CH VIP
Med få ord skapar du en igenkännande känsla av saknad. Vackert!
2011-08-22

    ej medlem längre
Fint med få väl valda ord !
2011-08-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert beskrivet om längtan. =)
2011-08-22

    Ken Cassel
Ja, men det är väl klart att du gör om du nu saknar den kvarglömda skjortans ägare
Hi Hi

Kram
2011-08-22

  Baystream
Älskar det, hur du med så små medel målar upp ett scenario som lever vidare långt efter att jag nått punkten.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP