Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I soffhörn

Jag spinner
som en katt
i soffhörnet
i kvällsskymning
med tända ljus
kaffekopp
och en
underbar bok
som fångar mig
och ger mig
perspektiv
och förmåga
att se




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-22 19:45



Bookmark and Share


    AA VIP
Avkopplande och mysigt. Vad är inte bättre än en god bok som vidgar seendet.
2011-08-22

  anits VIP
Underbart, kan se dig i soffhörnet
2011-08-22

  Ninananonia VIP
Djup insikt i soffhörn...underbart..
2011-08-22

    Ken Cassel
Förmågan att se mycket öppnare på saker och ting
:)

Kramar!
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP