Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen

Vid regnbågens
början
vid regnbågens
slut
där den
förtrollade
bortglömda
skatten
ska finnas
letar jag
men
hur jag än
letar
flyttar den
sig
alltid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-22 20:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, så är det
2011-08-22

    AA VIP
Nog är det så. Bra skrivet.
2011-08-22

  Ninananonia VIP
Mycket bra skrivet...
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP