Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagans slut

I sagornas
lyckliga slut
finns aldrig
vardagliga
bekymmer
över
sömnlösa
fönsterkuvert
och utspilld
mjölk




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-22 21:18



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Sagor behandlar större problem,
de ryms inte i fönstret på något kuvert!
2011-08-23

    ej medlem längre
Nej..inte ofta.. :)
2011-08-22

  anits VIP
Så sant
2011-08-22

  Anders Håkansson
sagan är en livlina kanske , om man får elaka fönsterkuvert,
(de bruna är värst)
2011-08-22

    Ken Cassel
Men där en saga tar slut så börjar en annan!
:)

kramar!
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP