Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter en brinnande man


Var finns den man som gett allt till GUD?

Var finns den man som gett bort allt,

för att leva helt för Gud?

Han gör allt Gud befaller Honom, följer gärna alla 10 bud!

Han bryr sig inte om att titta på TV,

action, sport , drama, skräck... roar honom inte.

Han pratar vett och förnuft in i den vilsnes hjärta

I helig vrede han ropar ut till Gud om hjälp, fylld utav kärlek han känner smärta.



"Varför säger så många att de känner Gud,

utan att bete sig och vara kristi-brud.

De visar inte respekt för sin blivande man,

de bryr sig knappt om att lära känna han."



I tårar han skriver, känner iver

sin passion för Gud han beskriver..



"Innan jag förstod att dö helt från sig själv,

är att hitta den man är skapad till att vara..

Att ge bort allt man äger är att få tillgång till

ALLT i HELA VÄRLDEN!"



Andra troende orkar inte med hans tro,

de lever "fritt under nåden", men deras hjärtan känner ingen ro.

De vill inte lyssna på mannen som gett sitt allt..

deras passion för Gud förblir .. kallt.



Var är du, du man utan fruktan?

Du böjer knän inför Gud, i din kammare..

andevärlden hör ditt innersta suckan.



Jag vill finnas här, knäböjd vid din sida.

Jag vill inte se dig ensam kämpa och lida.

När dina tårar tagit slut, så släpper jag ut mina..

Vi ska kämpa tillsammans, vi ska många själar för vår Herre vinna.



Känn dig inte ensam jag vill hålla dig i din hand,

när natten känns kall, kan jag värma dig genom att vara i din famn.

Du är för mig en otrolig Gudagåva..

älskade hjärtat vår andliga passion

ska vi ALDRIG få låta sova.




Bunden vers (Rim) av glädjensdotter
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-22 23:02



Bookmark and Share


  Regular
http://www.youtube.com/watch?v=VC9PlvKwz4I&feature=related

finns alltid brinnande ljus i denna värld


Och jag tror GUd kommer ge dig det som ditt hjärta begär i detta fall...det kommer...i Hans tid
Guds välsignelse

2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

glädjensdotter
glädjensdotter