Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland funderar man på vad som händer efter döden.


21 GRAM

Vad motsvarar själens vikt ?
Ett frimärke ?
En fjäder från en påfågel ?
En nyponros ?
En schackbonde ?
Vad det än motsvarar så saknar det pass och flygcertificat men
inte destination




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-23 00:01



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Det finns två tillfällen då Gud tar hem själen;när vi sover och när vi dör.

En fransk forskare skulle undersöka detta med vikten och väga en levande och död kropp.Då sa en muslim -det behöver du inte väg kroppen när den sover.
Forskaren blev muslim...


Fin och tänkvärd text

Salam

Ali
2011-10-30

  Mr Lindemann VIP
Jag får tillnärmelsevis här ge uttryck åt en perifer känsla som arbetar sig hårt fram till centrum av min observationsförmåga således då, samt skriva som nedanstående galante kommentatör så, som med fåordighetens pondus fick fram ett "bra!"
2011-10-28

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra!
ML
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP