Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Hon

du är. tillbaka i mina kretsar. signaler stutsar mot insidan av min panna. håller tillbaka. för att du inte ska veta. det där du ändå vet. det som du alltid vetat. det jag alltid känt.

tar lite avstånd. klarar inte av din stålningen. bränner mig tillräckligt när jag leker med elden. håller fast hårt i bordet. benen bär mig inte. livet lever utan mig. livet leker för dig.

pling. ett nytt meddelande. från dig. svarar oberört och är sedan tillbaka. lider. så som man lider när man inte vet hur man inte.

lider.




Fri vers av SoSk
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-23 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk