Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vi trasat sönder varandra

Andas lugnt 

tyst

nästan ljudlöst

hade inte hjärtat slagit

skulle jag trott att du var död nu

men din hud är varm

och döljs av vita lakan

vi smutsat ner

din hud är varm och luktar någon annan

Nu ligger vi här

Nyss låg du med någon annan

Jag vet

Jag med

ändå ligger

du 

jag 

här

för vi kan inte vakna utan varandra

vi vet att natten är sen

och morgonen tidig

och att sängen varit tom

och att vi inte är hela för 

än våra hjärtan slår i takt igen

att vi trasiga måste hålla ihop

ett

tag 

till

tills vi trasat sönder varandra igen och

kan slängas åt någon som kan

plocka upp bitarna och sy ihop oss

med sina kyssar och smekande ord.

men jag vet

att han kommer misslyckas

att han kommer skäras sönder av mina vassa revor

att jag kommer trasa sönder honom och slänga bitarna

att han kommer vakna ensam 

att jag kommer vakna på morgonen bredvid dig

för vi kan inte vakna utan varandra

för vi är inte hela för än våra hjärtan slår i takt

för våra trasiga själar måste

hålla ihop

ett

tag

till

tills vi trasat sönder varandra 

tills vi lärt oss sy ihop oss själva




Fri vers av Linaballeriina
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 18:49



Bookmark and Share


    Miikanen
så otroligt vackert!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Linaballeriina
Linaballeriina