Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lekte änglar istället

Så då tog vi steget och hoppade 
hoppade men ingen visste varför 
och ingen skrattade ingen grät 
om ingen ser oss är vi spöken då 
och vi landade 
och hoppade högre Högre
och lekte änglar istället. 

Så då tog vi steget och hoppade 
hoppade men ingen visste varför 
och ingen skrattade ingen grät 
om ingen ser oss är vi spöken då 
och vi landade och hoppade högre Högre
och lekte änglar istället. 




Fri vers av Linaballeriina
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-05 19:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig linaballerinnaskrivelse
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Linaballeriina
Linaballeriina