Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomatjuice på väggarna

tomatjuice på väggarna

ja, vi säger att de är 

tomatjuice på väggarna

och inte min hjärna

som splittrats 

sprängts

av alla tankar som samlats i en klump

som växt växt

exploderad

blivit tomatjuice på väggarna

som skrubbas bort

med fläckar som är kvar

som aldrig försvinner




Fri vers av Linaballeriina
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 20:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men vad säger den rättsmedicinska expertisen?
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Linaballeriina
Linaballeriina