Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny blomma i fjolårsgräs, Bulgarien 2008




Anslutning till Universum

Hur få mer ljus
i ditt hjärtas hus?

Du är en del, ett rum
av ljuset i universum!

Slut dina ögon och le
Så kan du ljuset se!

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-27 00:56



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Öppna dig för universum
och du kommer att andas ljus
2011-08-27

  anits VIP
Vackert skrivet, ja ljuset
måste ju komma inifrån
för att lysa klart
2011-08-27

  Minkki VIP
Fin bild, och text till bilden - eller tvärtom!
2011-08-27

    Birgersdotter VIP
Vackert
2011-08-27

  Blåbäret
ja det måste ju komma inifrån
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)