Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till limerick vet ej om form är rätt.Test


Listig räv-limerick

En listig räv- en Stockholms-bo
ville inte bara stressa och gno
En dag fick hon nog
till Norrbotten drog
Nu finns tid att tänka och tro.








Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-24 16:15



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Ja, vilken klok och listig räv :)
2011-08-25

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-08-24

  La Magnólia VIP
Jättebra!!!
2011-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Limerickförsök
inte dumt alls...
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP