Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommardag

Efter
många
långa
dagar
av
kallt
blött
isande
ihållande
spö regn
När
allt
känns
tungt
mörkt
gråsvart
kommer
plötsligt
en
glittrande
solig
sommarvarm
sensommardag
bara
för
att
överraska
oss .
Livet
är
fyllt
av
det
oväntade






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-24 17:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-08-24

  Ninananonia VIP
Så skönt :)
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP