Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgetårar

Samlade alla
mina
sorgetårar
i rödprickig hink.
Fick stå ifred
över vintern
och frysa till is.
Nästa vår tinade
tår- floden fram
igen.
Jag vattnade
ett litet frö
med alla tårarna.
Fröet drack
tacksamt
tår -glitter
och
sträckte
på tårna.
För att sen
ta ny sats
och
växa upp
ett stort
vackert
äppelträd.
.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-24 22:58



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Vackert som vackraste saga. Gillar tanken att stilla sorgen till is, låta tiden verka och sedan frigöra frusen kraft, strålande.
2011-09-01

  Nattsuddan
Men gud vilken vacker liten berättelse
2011-08-31

    livspoesi
vackert beskrivet
2011-08-25

  La Magnólia VIP
Mycket vackert och berörande ... Ur sorgen och tårarna kan med tiden växa fram något vackert och starkt ...
2011-08-24

    ej medlem längre
Fint serru !
2011-08-24

  Lena Själsöga Keijser
du skriver
smärtans befrielse in i frukt
2011-08-24

  Ninananonia VIP
Vacker dikt som berör.. :)
2011-08-24

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP