Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pappas syster

Letar ord, tankar som kan väcka känslor
Känslor som behöver ta plats, för att sedan ta ett steg tillbaka
Melodier av minnen spelas upp, bearbetas
klumpen i halsen sätter sig fast, hårt.
Vill låta tårarna falla, släppa taget om det envisa, blanka ögat
Tillsist blir du, som barnet som släpper taget om mamman
Som fjärilen som flyger sin väg, föralltid
Ett minne blott.




Fri vers av NLisa
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-08-25 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa