Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag tittar ut genom fönstret


Glaskula

I en
vacker
kula av
glas
är
mitt hus
och jag
i tidig
gryningstimma.
Skaka
lite

dansar
tunna
slöjor av
dimma sin
morgondans
i trött
morgongäsp.
Smeker
längst
naturens
konturer.
Ger ett
varmt
trolskt
skimmer
Daggpärlor
glänser
på blad
medan
dagen
sakta
vaknar
igen.








Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-25 06:18



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ljuvliga bilder målar du med ditt hjärtas pensel ... Så underbar morgon ...
2011-08-26

  Monika A Mirsch VIP
mjukt och varmt följer du dina ord på färden:
"morgondans
i trött
morgongäsp"
GILLAR!
2011-08-25

  Lethe
Väldigt vackert..
2011-08-25

    ej medlem längre
Fint !
2011-08-25

  anits VIP
Målande vackert skrivet
2011-08-25

  Åfgar Johans Ån
Bra
skrivet.
Fin
dikt
med
vackert
bildspråk
med
en
modern
form.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP