Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Säg de ord
jag längtar
Säg
de varmt
och tyst.
De värmer upp
mitt
hjärta
som blommar
en
iskall
midvinternatt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-25 17:30



Bookmark and Share


  TT
..längtan som känns...bra formulerat...gillar!!!
2011-08-26

  anits VIP
Dina är så fina, kan känna
längtan när jag läser
2011-08-25

  Yheela
Dina ord ger mig längtan.
2011-08-25

  Fredrik P. VIP
krävs en norrländska
för att formulera dylik
kärlek...
2011-08-25

  Monika A Mirsch VIP
i midvinternatten - bland köld - föds orden mitt i varma sommaren - GOTT!
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP