Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger ner

Jag ville verkligen säga det
Jag ville verkligen öppna mig för dig
Men orden stockar sig
Låter ännu en gång bli att yttra mitt innersta
Är det för att jag alltid ansett att det innersta alltid ska vara det innersta,
som jag inte låter det komma ut i det fria?

Stänger ner,
fortsätter le
Du gör ju mig lycklig
Därför trycker jag in alla andra känslor långt in i hjärtat,
och plockar bara fram dem i min ensamhet
Stänger ner,
tills vidare




Fri vers av Mart
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mart
Mart