Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptera och respektera

Att acceptera och respektera är så mycket lättare nu
Kan inte låta min egoism styra längre
Det finns ju något som är så mycket större
Något som är så mycket vackrare
Och kommer bara fram när jag accepterar och respekterar och förstår
Varför var det så svårt förr?




Fri vers av Mart
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-01-06 16:04



Bookmark and Share


  Karin I
vet inte faktiskt.
men att acceptera o respektera är inte alltid lätt.
vilket gör att det kan känns skönt o vackert när man kommit dit hän.
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mart
Mart