Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Rösten, len och ljuv som honung
Doften, berusande och jag hamnar i extas
Andetagen, djupa och jag fångar upp luften i mina lungor
Värmen, rogivande och avslappnande
Smekningarna, upphetsande, kittlande och jag är återigen berusad
Skratten, lyckobringande, pulsen ökar
Det varma leendet, enorm lycka
Hur kan du få mig att känna mig så speciell genom att bara vara?
Bara vara den fantastiska människa du är
Jag älskar




Fri vers av Mart
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-01-17 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mart
Mart