Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har försovit sig

Solen har försovit sig
ligger tryggt på sin
molnkudde
och drömmer.
Då passar regnet
på att försöka
glänsa stilla
ihärdigt och
använder hela
sin gråa färgskala.
Det blir en morgonparaply
promenad
längst regnstänk och vattenpuss




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-26 06:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
upplever dofterna
genom din skriftskönhet
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP