Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pressen pressar.


Bladet blänker




Som en grekisk gudinna

som en strålande venus

poserar hon i pressen.



Storögda tonårsflickor

flackar med blicken

och ser sig i spegeln.




Öppnar badrumsskåpet.





Bladet blänker.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-26 10:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket bra skrivet med berörande smärtsam vändning..så
svårt för många i dessa tider.....
2011-08-27

  Rosmarin
det var ett tvärt kast som tog, jag hajade till. Bra!

snygg övergång också med spegeln och badrumsskåpet som "brygga" till det blänkande bladet

sen funderar jag på, om både den vackra kändisen och de storögda tonårsflickorna tar fram bladet. Att ångesten finns både hos den som pumpas upp i kändisvärlden och hos de som betraktar och känner sig fula och oälskade. Men det lämnar du fritt till mig som läsare, det tycker jag också är bra.
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP