Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är
som ett
kortspel.
Blanda
och ge
Korten
varierar
ibland
bra
ibland
dåliga.
Vinna
försvinna
Men
med
förvissning
att
min
chans
kan
komma
vid
nästa
omgång.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-26 12:28



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Ja, man vet aldrig i förväg vilka kort man ska få att spela med! Bra!
2011-09-02

  Lena Själsöga Keijser
chanserna upphör aldrig
2011-08-27

  Maj-Lis VIP
Hoppet får man inte mista
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP