Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardaglig dag

En vardaglig
vanlig dag
blev
en levande
lycklig dag
Jag bytte väg
och mötte dig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-26 14:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa din text är lite ödesmättad. Tänk vad ett byte av väg kan göra skildnad. Bra!
2011-09-01

  Järnkatten
Rockn'roll, det är ju det som är livet!
Men få ord, mycket snyggt skrivet!
2011-08-27

  Lena Själsöga Keijser
mötesvacker
meningsdag
2011-08-27

  anits VIP
låter spännande
2011-08-26

  Alva Johnsson VIP
Det finns en mening med
alla beslut här i livet.
2011-08-26

  TT
...skänker glädje till den som läser...positiv...gillar!!!
2011-08-26

  Kungsfågeln
Härlig dikt!
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP