Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Du
lämnade
dina ord
på min
kudde
som
ett
skimrande
löfte
att
drömma
längtan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-26 17:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert
2011-08-27

  anits VIP
Vackert
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP